flexwerken COOS volgens corona protocol

Corona protocol

Je kan met een gerust hart COOS ontmoeten of gebruik maken van jouw type abonnement. Aan de hand van de versoepelde maatregelen zijn er een aantal wijzigingen bij COOS doorgevoerd om gezond en veilig te (flex)werken. Lees onderstaand corona protocol door om dit te behalen met zijn allen. 

#Samentegencorona

Doe dit…

Bij binnenkomst

Bij binnenkomst desinfecteer je je handen met de handgel dat naast de deur staat. Ontmoet je COOS voor de eerste keer? Dan schudden we geen handen maar begroeten we elkaar vriendelijk op 1,5 meter afstand. 

Als je corona verschijnselen hebt

Als je corona verschijnselen hebt (verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden, benauwdheid), blijf je thuis. Heb je hooikoorts? Laat de andere COOS-ers dit dan via de mail weten. Dit voorkomt flauwe grappen en onnodige angst. 

Om de 1,5 meter afstand te bewaren

De werkplekken zijn zo neergezet dat je ten allen tijden 1,5 meter afstand kan bewaren. Op de flexwerkplekken zijn preventieschermen geplaatst. Let er op dat ook in de keuken en meetingroom 1,5 meter afstand wordt aangehouden. 

COOS-regelen

Om gezamenlijk veilig en gezond te (flex)werken zijn de volgende maatregelen getroffen bij COOS: 

Schoonmaakdoekjes

Gebruik na elke werkdag de schoonmaakdoekjes om je werkplek te desinfecteren. 

Reserveer jouw werkplek

Fixed desks: claim jouw fixed desk om elke dag zeker te zijn van een plek. Je krijgt een eigen bureau en hoeft geen plek te reserveren. Je deelt je bureau niet met een andere COOS-er, je houdt wel de rest van het protocol aan. 

Flexwerkplekken: voor flexwerkers geldt dat er plek is voor 4 personen per werkdag. Om de 1,5 meter afstand aan te kunnen houden, werken we met reserveringen. Je reserveert jouw plek makkelijk via de online agenda. Per flextafel zijn 2 personen toegestaan, je zit schuin tegenover elkaar met een preventiescherm tussen jullie in. 

COOS corona-protocol

Meetingroom

Ook de meetingroom kan gereserveerd worden als werkplek. Afspraken zijn alleen toegestaan wanneer de meetingroom nog beschikbaar is. Er zijn tijdens deze maatregelen niet meer dan 3 personen toegestaan in de meetingroom.

Keuken

Maak het aanrecht en de koffiehoek schoon nadat je deze hebt gebruikt. Ruim zelf je vaat in de vaatwasser. 

Overig

COOS wordt extra vaak schoongemaakt. 

Corona protocol in actie

Met het corona protocol kunnen we met zijn allen gebruik blijven maken van COOS en zijn nieuwe COOS-ers uiteraard ook welkom. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op. 

Corona-proof flexwerken

Tijdens deze maatregelen is het ook mogelijk om tijdelijk te komen flexwerken. Je schaft dan geen abonnement of strippenkaart aan, maar schuift met een dagkaart aan op basis van beschikbaarheid. Meer weten over tijdelijk corona-proof flexwerken