Haiko Peters Studio Herc - COOS Deventer

Haiko Peters van Studio Herc vertelt over COOS

Ik ben Haiko Peters. Sinds 2019 woonachtig op de Worp in Deventer en sinds februari 2020 gebruiker van een fixed desk bij COOS.

Studio Herc

Onder de naam Studio Herc bouw ik professionele websites, dat doe ik al sinds 2009 als zelfstandig ondernemer. Mijn specialisatie is WordPress en mijn rugzak zit vol kennis op gebied van PHP, MySQL, Javascript (jQuery), Divi en WooCommerce.

Waarvoor moeten mensen écht bij jou zijn?

Mijn kracht ligt in het vertalen van de website wensen naar een concept en uiteindelijk een complete, unieke, veilige, snelle en vindbare WordPress website. Ik ben op mijn best tijdens directe samenwerking met mijn klanten, vandaar dat mijn klanten vooral in de ZZP- en MKB-hoek zitten. Wanneer ik een website oplever, krijg je daar een stukje persoonlijke ondersteuning en training bij, waarbij ik je in een paar uur tijd op een visuele manier laat zien hoe je website in elkaar zit en hoe je ermee kunt werken. Deze mix van een kwalitatief hoogstaand product en de persoonlijke nazorg is de reden dat veel klanten graag met me blijven samenwerken.

Waarom was je op zoek naar een werkplek?

Na ruim 7 jaar in Utrecht te hebben gewoond en gewerkt, ben ik in 2019 verhuisd naar Deventer. In Utrecht heb ik mijn zakelijk erg thuis gevoeld in mijn studio bij DRUK aan de Westerkade (onder de naam esomnia.nl). In Deventer ging ik in de winter op zoek naar een nieuwe werkplek waar ik mijn nieuwe Deventerse merk Studio Herc kon opzetten en gewoon mezelf kan zijn tijdens mijn werkdagen.

Wat viel je het eerste op bij binnenkomst?

Bij binnenkomst werd het ondernemers-vuurtje in me direct aangestoken door de positieve energie, het concept en de toekomstplannen die Allysia met COOS heeft. Het doet iets met een ondernemer wanneer een andere ondernemer met een lach op het gezicht, gepassioneerd praat over de liefde voor het ondernemen.

Wat vind je het leukst bij/aan COOS?

COOS is voor mij een stabiele factor in de werkweek waar ik met plezier naartoe fiets. De dynamiek van vaste mensen en flexwerkers maakt van COOS een werkomgeving waar je kunt focussen op je werk, maar tegelijkertijd lekker ontspannen kunt borrelen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jij.

Wat is het grootste voordeel van werken bij COOS?

Niets is fijner voor een zelfstandig ondernemer dan omringd te zijn door andere ondernemers. Deze ‘kruisbestuiving’ ontstaat bijna als vanzelf binnen een concept als COOS en zorgt ervoor dat je gemakkelijker je ideeën kunt toetsen, kunt sparren en kunt netwerken.

Wat heb je tot nu toe gehad aan het werken bij COOS?

Al in de eerste week ontstonden de eerste samenwerkingen, werden de eerste ideeën gepitcht en de eerste drankjes gedeeld. COOS was voor mij het laatste stukje dat ik nog in de puzzel moest leggen om het plaatje voor Deventer compleet te maken en me helemaal thuis te voelen in mijn nieuwe omgeving.

Waarom koos je voor COOS?

COOS is geen stoffige werkplek-fabriek, maar een plek is waar je zakelijk jezelf kan zijn. Zoals de slogan luidt: een plek waar je professioneel kan thuiskomen. Die plek bevindt zich ook nog eens in het hartje van de stad Deventer, waardoor de je automatisch een goede zichtbaarheid, toegankelijkheid en bereikbaarheid hebt. Als ZZP’er is geen dag hetzelfde en dus is de flexibiliteit om je werkplek te kunnen gebruiken wanneer jij dat nodig hebt een absolute must.

Voor wie is COOS een geschikte plek om te werken?

Als je als ondernemer net als ik snel afgeleid bent tijdens het thuiswerken (de afwas moet nog gebeuren, je kinderen stuiteren je kantoor binnen tijdens een call) en je behoefte hebt aan een omgeving waar je thuis en werk van elkaar kunt scheiden, dan ben je bij COOS aan het goede adres.

Haiko Peters Studio Herc - COOS

Studio Herc

 

Haiko Peters

Brink 66, 7411 BW Deventer 

Contact