Ctrl N Communicatie over COOS - header

Nicolien Geugies van Ctrl_N Communicatie vertelt over COOS

Hallo! Ik ben Nicolien, 36 jaar, getrouwd met Klaasjan, sinds januari 2020 moeder van onze zoon Boris en inmiddels 1,5 jaar trotse eigenaar van Ctrl_N communicatie: een advies- en aanpakbureau, gericht op projectcommunicatie.

Ctrl_N Communicatie

Ik word ingeschakeld door programma- of projectteams die tijdelijke versterking nodig hebben en help hen onder meer door wollig- en abstractheid te vervangen door begrijpelijke taal. Bovendien zorg ik graag voor (weer) wat sprankel. Naast zakelijk mag het namelijk ook gewoon leuk zijn maar dat is mijn mening 🙂 Samen met het team kijk ik hoe we van een toch vaak fronsende achterban ware fans kunnen maken. Door goed te luisteren en vervolgens vooral te doen. Dat lijkt simpel. En dat is het ook. Precies daarom hebben opdrachtgevers mij ook maar even nodig.

Waarvoor moeten mensen écht bij jou zijn?

Ctrl + N is de sneltoetscombinatie voor iets nieuws. Niet geheel toevallig is dat wat ik het liefste doe: teams helpen om in korte tijd een nieuwe weg in te slaan. Door voor een andere communicatieve aanpak te kiezen, hierin wat verrassing te brengen en daardoor als vanzelf aantrekkingskracht uit te oefenen op diegenen die zij willen bereiken en betrekken. Is dat gelukt, dan draag ik alles wat we hebben bedacht en gemaakt met liefde weer over en ga ik weer op naar een volgende klus.

Waarom was je op zoek naar een werkplek?

Ik heb 11 jaar in de binnenstad van Deventer gewoond, maar ben in 2017 met man en kat naar het buitengebied verhuisd. Alle ruimte, het vele groen en de geluiden van de veestapels in de buurt doen mij enorm goed, maar maken mijn liefde voor de stad niet minder groot. Daar komt bij dat hoe meer afwisseling ik heb, des te goed gehumeurder ik ben. Wel zo prettig voor iedereen, inclusief mijzelf. Ik zocht daarom een plek in de stad, tussen de andere ondernemers en in een fijn pand, waar ik weer nieuwe ideeën en energie op kan doen. Die ik vervolgens weer meeneem naar mijn fijne huis en haard.

Wat viel je het eerste op bij binnenkomst?

De strakke en frisse uitstraling die riep ‘hier gebeuren toffe dingen’. Ik dacht meteen: hier moet ik zijn.

Wat vind je het leukst bij/aan COOS?

Alles! 🙂 De gave locatie, hoe de ruimten zijn ingericht, de flexibiliteit, de sfeer die er hangt, de fijne koffie en het onder gelijkgestemden zijn. Na elke werkdag bij COOS voel ik weer dat alles mogelijk is. Dat helpt mij erg op mijn ontdekkingstocht als beginnend ondernemer.

Wat is het grootste voordeel van werken bij COOS?

De flexibiliteit. Mijn opdrachten wisselen en daarmee de dagen dat ik een werkplek nodig heb.
Ik maak daarom vooralsnog gebruik van de strippenkaartconstuctie. De ruimte en vrijheid die dat biedt helpt mij om mijn weken op een fijne en werkbare manier te plannen.

Wat heb je tot nu toe gehad aan het werken bij COOS?

Ik heb leuke andere ondernemers leren kennen. Dat is een groot voordeel van een plek als dit. En ik heb er veel aan dat ik fysiek naar een werkplek kan gaan als ik daar behoefte aan heb, zonder dat ik vast zit aan langlopend contract.

Waarom koos je voor COOS?

De locatie en het concept spraken mij beiden erg aan. Evenals het enorme enthousiasme van Allysia. Ik vond en vind het heel tof dat ze deze kans zag en ervoor is gegaan. Alleen dat was eigenlijk al een reden om aan boord te stappen.

Voor wie is COOS een geschikte plek om te werken?

Voor iedereen die een fijne en flexibele werkplek zoekt middenin de binnenstad van Deventer.

Ctrl_N communicatie contactgegevens COOS

Ctrl_N Communicatie

 

Nicolien Geugies

Kletterstraat 14, 8121 PG Olst

 

Contact