Janwout.com vertelt over COOS

Jan Wout van Janwout.com vertelt over COOS

Hi, ik ben Jan Wout, eigenaar van Janwout.com en CAOloon.com. Sindskort woon ik in Deventer, voorheen woonde ik in Amsterdam. We hebben de spoorweg van Amsterdam richting het Oosten gevolgd en vonden al snel onze nieuwe plek in Deventer. 

CAOloon.com

Ik probeer initiatieven te starten en deze door te ontwikkelen. Van een goed idee dat meerdere mensen kan helpen naar een definitief product, dat vind ik leuk om te doen. Het liefst ben ik een ondersteunende factor en geef ik andere mensen de ruimte om zichzelf ook door te ontwikkelen. Een voorbeeld  hiervan is CAOloon.com. Een SAAS-oplossing voor flex- en uitzendbureaus. Denk aan een API koppeling, maar ook een websiteservice. 

Janwout.com

Daarnaast verhuur ik mezelf als (lead) backend developer en als devops engineer op freelance basis aan verschillende type bedrijven, van groot naar klein en van klein naar groot. Dit doe ik zowel op locatie als op afstand. Voor een compleet overzicht, bekijk mijn website Janwout.com.

Waarvoor moeten mensen écht bij jou zijn?

Ik denk graag met anderen mee. Sterker nog, ik steek graag mijn handen uit de mouwen voor je. Heb je bijvoorbeeld een idee en je bent zoekende hoe je hiermee verder kan gaan? Of heb je een uitgewerkt concept en je hebt technische IT expertise nodig? Kom dan eens een kop koffie doen bij COOS om te bepalen hoe we dit kunnen realiseren en organiseren.

Waarom was je op zoek naar een werkplek?

In Amsterdam maakte ik ook gebruik van een coworkingspace. Dat is mij goed bevallen omdat het mij helpt in mijn werk. Ik werk veel remote voor opdrachtgevers, een werkplek ergens anders dan thuis werkt voor mij prettig. Ik ben ook graag onder de mensen dus 1 + 1 = 2. 

Wat viel je het eerste op bij binnenkomst?

De positieve sfeer. Die voel je direct als je binnenkomt op kantoor. Dat geeft energie. Uiteraard is ook de locatie prachtig, zo dichtbij de Brink. 

Wat vind je het leukst bij/aan COOS?

Er wordt hier heerlijk rustig gewerkt maar tegelijkertijd wordt een goede grap zeer gewaardeerd. Ook de andere ondernemers om me heen hebben, dat werkt voor mij inspirerend. Je leert elkaar steeds beter kennen. 

Wat is het grootste voordeel van werken bij COOS?

De onbetwiste nummer 1 van de voordelen van werken bij COOS is de energie die je krijgt van de andere ondernemers. 

Wat heb je tot nu toe gehad aan het werken bij COOS?

Ik maak gebruik van een fixed desk wat inhoudt dat ik een vaste werkplek heb. Een eigen plek hebben midden in de binnenstad is met stip op nummer 2 het voordeel van werken bij COOS. Je kan zo van de vrijmibo door naar bijvoorbeeld de Heks. 

Waarom koos je voor COOS?

De keuze was eigenlijk heel snel gemaakt. Ik koos voor COOS vanwege de andere ondernemers en de locatie.

Voor wie is COOS een geschikte plek om te werken?

Voor mensen die graag rustig werken, open staan voor een gesprek en een grap tussendoor waarderen. Verder noemenswaardig zijn de meetingroom en het dakterras. De meetingroom kan je gebruiken voor afspraken en het dakterras voor wat ontspanning. 

Janwout.com vertelt over COOS

Janwout.com / CAOloon.com

Jan Wout Koelewijn

Brink 66, 7411 BW Deventer 

Website Janwout.com

Website CAOloon.com