COOS coworkingspace Deventer werkplek huren

Digitaal slot Nuki maakt van COOS een coworkingspace anno 2020

Een coworkingspace anno 2020 heeft uiteraard een aantal technische snufjes waar niet alleen de COOS-ers blij van worden, maar ook het beheren van de locatie een stuk makkelijker wordt. Afhankelijk van het type abonnement krijg je toegang tot COOS met een “old skool” sleutel (24/7 toegang bij een fixed desk) of toegang tijdens kantoortijden op maandag tot en met vrijdag (bij een flex-abonnement) dankzij het digitale slot: Nuki. 

Ontmoet Nuki

Met de hoeveelheid aandacht dat is besteed aan het interieur van COOS kon een gelikt slot niet achterblijven. Ontmoet Nuki! Een digitaal slot dat aan de binnenkant van de voordeur is bevestigd. Geen gedoe met sleutels bijmaken, kwijtraken of (on)bewust uitlenen. Een aantal voordelen van Nuki: 

Nuki smartlock COOS coworkingspace Deventer

Veiligheid voorop

Het gebruik van Nuki maakt het (flex)werken bij COOS veiliger. Zo is in het huisreglement opgenomen dat je ten allen tijden de deur met Nuki op slot draait wanneer je voor een boodschap, wandeling of borrel de stad in gaat. Zo blijven er geen spullen onbeheerd achter. Enige wat je mee hoeft te nemen is je telefoon.

Een deadline? Een avondje doorhalen omdat je lekker in de flow zit? Vanaf je werkplek vergrendel je de deur makkelijk zodat je kilometers kunt maken zonder dat iemand je ongevraagd stoort. Ook prettig als je even pauze neemt op het dakterras.

Extra luxe met Nuki Fob

Vanuit de meetingroom op de vide kijk je op het loungegedeelte. In de meetingroom vind je de Nuki Fob. Een afstandsbediening om de deur te vergrendelen en ontgrendelen met 1 druk op de knop. Scheelt weer een keer de trap af en op en kan jij je tijdens de meeting volledig focussen.

Nuki Fob COOS coworkingspace Deventer
COOS coworkingspace Deventer

Gemak dient de COOS-eigenaar

Door de Nuki Bridge toe te voegen heb ik (Allysia Machielsen) als eigenaar van COOS de mogelijkheid om naast de app via een online dashboard verschillende beheermogelijkheden uit te voeren en het vergrendelingsbeheer en -logboek in te zien. Daarnaast kan ik meldingen met IFTTT configureren zoals het vervangen van de batterijen en meldingen wanneer Nuki op een bepaald tijdstip nog niet vergrendeld is. Je kan dus met een gerust hart je iMac achterlaten op je werkplek en heb ik als eigenaar een goede nachtrust omdat ik zeker weet dat de deur op slot is. 

Nuki ontmoeten?

Plan dan een kijkmoment in. Dat doe je makkelijk door op de onderstaande knop te klikken. Je krijgt een agenda te zien met de beschikbare momenten en na het kiezen van jouw moment ontvang je automatisch een bevestiging. Hopelijk tot snel!