flexwerken COOS volgens corona protocol

Aangescherpte corona-maatregelen

Door de aangescherpte maatregelen die alweer een tijdje (flinke tijd…) gelden, zijn onderstaande maatregelen bij COOS getroffen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Zo kan je toch komen (flex)werken, wanneer thuiswerken niet (meer) kan.

#Samentegencorona

Uitgebreid huisreglement

Leuk is anders…

Maar wat moet, dat moet. Zo is er een uitgebreid huisreglement opgesteld naast het huidige huisreglement. Dit houdt in dat je naast het huidige huisreglement ook aan het uitgebreide huisreglement houdt. Sommige punten zijn als vanzelfsprekend, maar daarom niet minder belangrijk. 

Corona huisreglement COOS coworkingspace Deventer

Kijkmomenten 

Je bent nog steeds van harte welkom om COOS te ontmoeten. Houd er rekening mee dat kijkmomenten alleen op afspraak worden gehouden. Walk-ins zijn niet mogelijk. Bel of plan online jouw kijkmoment in. 

Kijkmomenten worden alleen aangenomen als er maximaal 4 flexwerkers aanwezig zijn bij COOS. Bij bezetting van alle flexwerkplekken, wordt je kijkmoment verplaatst naar een rustiger moment. 

Vrijmi-NO

Hoe gezellig de vrijmibo’s ook zijn, zolang de maatregelen gelden, zullen er geen borrels zijn bij COOS. De COOS-biertjes blijven in de koelkast. COOS is een coworkingspace wat betekent dat je niet meer eenzaam onderneemt, en hoe fijn het ook is om de week met je collega’s without strings attached af te sluiten, de verspreiding van het virus verminderen is belangrijker. De borrels zullen na deze periode éxtra lekker smaken. 

Beperkte flexplekken beschikbaar

Om minimaal 1,5 meter afstand te kunnen bewaren, is er op maandag tot en met vrijdag plek voor maximaal 4 flexwerkers per dag. Flexdagen mogen in halve dagen worden ingedeeld om de capaciteit zoveel mogelijk te benutten. Er zijn handgel, papieren doekjes en schoonmaakdoekjes aanwezig. Maak hier gebruik van.

Daarnaast worden de flexwerkplekken afgeschermd met een preventieschermen.

COOS corona-protocol

#Samentegencorona

Hopelijk helpen de aangescherpte maatregelen en kunnen we snel weer met zijn allen opgelucht ademhalen (en die welverdiende borrel drinken ;-)). Tot die tijd: stay safe!