StoriesToStay-header-COOS

Kim Hofstee van Stories to Stay vertelt over COOS

Hi! Ik ben Kim Hofstee, geboren en getogen in Deventer en eigenaar van Stories to Stay, een creatieve social media agency. In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de hbo-opleiding Creative Business en sinds augustus 2020 huur ik een fixed desk bij COOS. Wat kan er veel veranderen in een korte tijd, haha!

Stories to Stay

In 2018 heb ik mijzelf ingeschreven bij de KvK als Allround Creative, wat al gauw resulteerde in verschillende opdrachten op het gebied van grafisch ontwerp, fotografie en social media. Ik heb zelfs een bruiloft mogen fotograferen! Door het aannemen van veelzijdige klussen kwam ik erachter dat mijn hart toch echt bij content creatie en social media ligt. Stories to Stay werd geboren!

Met mijn social media agency Stories to Stay help ik bedrijven bij het strategisch managen van hun social media en het creëren van creatieve content zodat zij zich kunnen focussen op het runnen van hun bedrijf. Daarnaast neem ik ook graag andere creatieve klussen aan zoals het positioneren van een bedrijf of het uitwerken van volledige huisstijlen.

Waarvoor moeten mensen écht bij jou zijn?

Een persoonlijk betrokken social media manager die waardevolle content creëert en een deel van jouw dagelijkse stress verlicht 😉 Mijn klanten begrijpen het belang van social media en content creatie voor hun bedrijf, maar hebben simpelweg al te veel op hun bord of beschikken niet over de juiste kennis. Ben jij één post verwijderd van het uittrekken van je haar? Zoek niet verder, haha!

Dankzij mijn oprechte interesse en persoonlijke aandacht voor bedrijven, de producten, diensten en de klanten ben ik in staat om unieke en waardevolle verhalen te vertellen. De persoonlijke klik die ik heb met de mensen achter de bedrijven is wat mij het allermeeste energie heeft. Als er iets is wat ik ontzettend belangrijk vind in samenwerken en relaties is dat persoonlijke betrokkenheid. Dat maakt dat ik maatwerk kan leveren aan klanten en de werkwijze echt kan afstemmen op bedrijven. Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid zijn voor mij erg belangrijk. Daarnaast geloof ik dat het bij social media niet alleen gaat om het delen van mooie plaatjes.

Waarom was je op zoek naar een werkplek?

Ik heb eigenlijk altijd vanuit huis gewerkt. Toen ik begon met freelancen volgde ik een fulltime Hbo-studie en was ik dus ook veel op school. De combinatie van studeren op school en thuiswerken vond ik heerlijk. Tot de corona-crisis uitbrak! Ik kon niet meer naar school, bezocht geen klanten meer en zat dag in dag uit thuis. Toen pas besefte ik hoe eenzaam het leven van een ZZP-er eigenlijk kan zijn. Mijn creativiteit ging daardoor ook flink naar beneden. Ik heb mensen om mij heen nodig! Ik ben sociaal en krijg veel energie van anderen. COOS was dé ultieme oplossing voor mij! En ik heb geen seconde spijt van mijn keuze om een fixed desk te huren. Ik heb de juiste balans gevonden en dat voelt goed!

Wat viel je het eerste op bij binnenkomst?

Het fantastisch mooie pand op een droomlocatie! Wat een eer om zo midden op de Brink te mogen werken. Het is gewoon een fijne plek om zijn. Op mijn eerste dag maakte ik gelijk een praatje met mijn COOS-collega’s wat mij meteen een goed gevoel en positieve energie gaf 🙂

Wat vind je het leukst bij/aan COOS?

De combinatie van keihard werken en lekker ontspannen tijdens een vrijdagmiddag borrel maakt COOS een hele fijne plek om te zijn. De oprechte interesse in elkaar en het community gevoel vind ik erg prettig. Elkaar helpen, ideeën uitwisselen, samenwerkingen opzetten en gezellig borrelen. Het kan allemaal bij COOS!

Wat is het grootste voordeel van werken bij COOS?

Het werken bij COOS stimuleert mijn creativiteit in een hele positieve zin. Het is fijn om omringt te zijn met andere ondernemers. We hebben allemaal andere expertises en het is leuk om van elkaar te leren. Ik ben veel productiever bij COOS dan thuis. Als ik bij COOS naar binnenloop kan ik meteen geconcentreerd aan het werk, wat een luxe 😉

Ohja, heel belangrijk… Bij COOS hebben ze lekkere koffie en een heel fijn dakterras!

Wat heb je tot nu toe gehad aan het werken bij COOS?

In de eerste week had ik al meteen een nieuwe samenwerking te pakken! Ik ben veel productiever aan het werk en heb leuke andere ondernemers leren kennen. De locatie is ook ontzettend fijn. In mijn pauze loop ik regelmatig even langs de IJssel of door de prachtige binnenstad.

Waarom koos je voor COOS?

Een vaste werkplek op een perfect kantoor was waar ik 3 maanden geleden nog van droomde. En toen kwam COOS voorbij! Ik plande een afspraak en werd meteen enthousiast van Allysia. De locatie, het interieur, de sfeer en community spraken mij erg aan.

Voor wie is COOS een geschikte plek om te werken?

Voor ondernemers die werk en privé graag gescheiden willen houden en op zoek zijn naar een mooie, fijne en gezellige werkplek in hartje Deventer.

StoriesToStay-Kim-COOS

Stories to Stay

 

Kim Hofstee

Brink 66, 7411 BW Deventer

06-24683227

Website Stories to Stay