MilouDanielsCOOScoworkingspaceDeventer

Milou Daniels van The Brandstudio vertelt over COOS

Milou verhuiste naar Deventer vanaf Zandvoort. Geen strand meer in de buurt, maar wel de mooie binnenstad van Deventer. Ze zocht een werkplek waar ze op flexibele basis kon aansluiten en vond haar flexwerkplek bij COOS. Ze vertelt over haar ervaring als COOS-er. 

The Brandstudio

Met een bak ervaring op zak startte Milou voor haarzelf als marketingstrateeg. Na jarenlang te hebben gewerkt bij een marketingbureau in Amsterdam, was het hoogtijd om voor haarzelf te kiezen in ZZP-vorm. Met mooie dromen voor de toekomst is ze gestart en kan je bij haar terecht branding & identity ontwikkeling voor ondernemers. 

Waarvoor moeten mensen écht bij jou zijn?

Voor een sterk merk dat op alle plekken waar je het tegenkomt hetzelfde gevoel opwekt en dezelfde consistente uitstraling heeft.

Waarom was je op zoek naar een werkplek?

Ik was op zoek naar een werkplek omdat ik niet meer de hele week vanuit huis wil werken. Ik was daarnaast ook op zoek naar mensen om me heen! Af en toe even een praatje maken, sparren en ervaringen delen. 

Wat viel je het eerste op bij binnenkomst?

Het is netjes ingericht. Daarnaast is alles aanwezig wat je nodig hebt voor een prettige werkdag. 

Wat vind je het leukst bij/aan COOS?

De gesprekken met de mede COOS-ers. Je ontmoet zo nieuwe mensen, like-minded ondernemers en medegenoten die in hetzelfde schuitje zit.  

Wat vind je het leukst bij/aan COOS?

Ik merk dat COOS me focus geeft. De locatie is ook een pré, het is precies in het centrum. Met mooi weer eet ik graag mijn boterham op bij de fontein op de Brink. 

Wat is het grootste voordeel van werken bij COOS?

Toch echt wel die focus, dat is het grootste voordeel van werken bij COOS. Ik maak hierdoor productieve dagen zonder last te hebben van afleiding. 

Waarom koos je voor COOS?

De locatie was voor mij erg belangrijk. COOS met haar gunstige ligging grenst aan de Brink. Daarnaast mag je eerst een dagje komen proefdraaien voordat je een abonnement kiest. 

Voor wie is COOS een geschikte plek om te werken?

Dat weet ik zo niet. De COOS-ers zijn op dit moment zo’n gemixt groepje, dat ik het idee heb dat heel veel verschillende mensen kunnen aansluiten. Een dagje proefdraaien zou ik aanraden, dan kan je het voor jezelf ondervinden. 

Is er nog iets wat je wilt zeggen over COOS? 

I like it!

Milou Daniels - COOS de coworkingspace in Deventer flexplek

The Brandstudio

 

Milou Daniels

Website coming soon