Belcel COOS coworkingspace Deventer werkplek huren

Nieuwste toevoeging aan COOS: belcel!

Als 2020 ons iets heeft geleerd, is het wel dat online meetings niet meer weg te denken zijn uit hedendaagse werkdagen. Van even snel een belletje naar  het volgen van online lessen, veel contact vindt online plaats. Wanneer je in een coworkingspace werkt, heb je gelukkig “collega’s” om je heen. Maar even in alle rust bellen is ook fijn. Daarom als nieuwste toevoeging aan COOS: een belcel!

Alsof het zo heeft moeten zijn

Het pand waar COOS zich in bevindt stamt uit 1800. Het is een Rijksmonument en dat zie je ook terug aan de binnenkant. Scheve muren, authentieke details maar ook overgebleven hoekjes. Eén van die hoekjes was perfect voor een belcel. Precies groot genoeg om in te zitten en in te staan om even te bellen. COOS-ers zijn er in verschillende soorten en maten, zij moesten allemaal even in het hoekje net doen alsof ze aan het bellen waren, en ja hoor! Dat pastte prima in dat hoekje. De plek voor de belcel was gekozen. 

COOS coworking space Deventer belcel

Belcel

Veel heb je niet nodig voor een belcel. Bouwbedrijf Timmermans nam de maten op, schreef de eisen op en bestelde de materialen. Zo werden de muren van de belcel geïsoleerd, kwam er een tafeltje in om je laptop op neer te zetten en werd er elektra aangelegd. Niets zo vervelend als een lege accu tijdens een zoom-meeting. 

Ook werd er een lamp samengesteld bij Snoerboer, een barkruk volledig in COOS-stijl besteld bij Oud Nieuws Twello en uiteraard een vloerkleed neergelegd voor een nog betere akoestiek. En tada! De belcel is klaar!

Belcel - coworkingspace Deventer COOS

Trrrring...

Nog voordat de belcel afgewerkt was (lees: geschilderd en lampje opgehangen) werd er al uitgebreid gebruik van gemaakt. Als COOS-er kan je volgens je flex- of fixed desk abonnement gebruik maken van de meetingroom. Deze reserveer je zodat je in alle rust van alle kantoorfaciliteiten gebruik kan maken. Denk aan een extra beeldscherm, filp-over, whiteboard en markeerstiften.

De belcel is vrij te gebruiken, ongeacht jouw type abonnement. Word je even gebeld door je partner die het boodschappenlijstje doorgeeft? Duik even de belcel in en neem dat telefoontje aan. Wel zo makkelijk. 

Ook in stilte bellen?

Tijdens je werkdag ook in alle rust bellen? Plan dan een kijkmoment in. Je krijgt een rondleiding door COOS en kan uiteraard de belcel even testen. Bekijk alle mogelijkheden bij COOS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *