COOS coworkingspace Deventer vaste werkplek huren

NIEUW @ COOS: gedeelde vaste werkplek met je partner

COOS bestaat alweer een jaar. Een bewogen jaar met een pandemie gaande en een concept dat nog van de grond moet komen. Maar dat betekent ook dat er ruimte is voor ontwikkeling, nieuwe diensten en mogelijkheden. Door te luisteren en feedback te verzamelen van de (potentiele) COOS-ers is er een nieuwe optie bij COOS: een gedeelde vaste werkplek!

Een gedeelde vaste werkplek

Met je partner

Je werkt allebei thuis. Kids misschien wel thuis. Kat thuis. Buurman thuis. Die het blijkbaar normaal vindt om herrie te maken tijdens een werkdag. Oh ja, en dan nog de afwas die gedaan moet worden. Het wasje dat net klaar is. Alsof het thuiswerken nog niet erg genoeg is, zijn er ook aangescherpte maatregelen. Terwijl jij je werkdag probeert in te delen, wordt je regelmatig afgeleid. Daarnaast hebben we tegenwoordig een avondklok, mag je maximaal 1 persoon op bezoek hebben… Nog even en je vergeet bijna hoe je sociaal moet zijn. 

Daarom is het vanaf februari 2021 mogelijk om bij COOS je fixed desk te delen met jouw partner. Op de dagen dat jij er niet bent, kan je partner gebruik maken van de vaste werkplek. De voordelen en de faciliteiten deel je met je partner. Net zoals thuiswerken, maar dan zonder de irritaties en frustraties 😉 

Hoe werkt een gedeelde vaste werkplek?

Jij of je partner neemt het fixed desk abonnement af. Diegene is abonnementhouder en krijgt de facturen. Handig als één van jullie twee een KvK-inschrijving heeft, je kan de kosten dan namelijk aftrekken. 

Voor het delen van een vaste werkplek wordt éénmalig €50,- ex. BTW in rekening gebracht. De tweede gebruiker van de vaste werkplek krijgt een sleutelovereenkomst waarin jullie beiden akkoord gaan met de sleutelovereenkomst en het huisreglement. De huidige tarieven en voorwaarden zijn van toepassing. 

De 12 uren in de meetingroom die bij het abonnement horen, maken jullie gezamenlijk gebruik van. Jullie krijgen beiden toegang tot de online agenda om deze ruimte te reserveren.

Daarnaast krijgen jullie beiden een sleutel en 24/7 toegang tot het pand via het digitale slot Nuki. Meer over dit technische snufje lees je hier. Ook krijgen jullie een kluisje om te delen.

Wie wanneer aanwezig is, stemmen jullie onderling af. Zijn jullie onverhoopt toch beiden aanwezig en willen jullie beiden gebruik maken van een werkplek? Dan schuift één van jullie aan een flexwerkplek indien beschikbaar. Hiervoor wordt het gereduceerde tarief van €25,- per flexwerkdag (normaal €40,-) voor in rekening gebracht. 

Voordelen

  • 1 factuur voor 1 werkplek die je deelt met je partner 
  • “collega’s” op minimaal 1,5 meter afstand om je heen
  • even de deur uit om écht aan het werk te gaan
  • alle faciliteiten die je van een kantoor anno 2021 mag verwachten
  • ook in avonden (tot 20:30) en in de weekenden (tot 20:30) toegang 
  • je partner heeft thuis ook meer rust en ruimte als jij er niet bent 😉 

Aanvragen

Het aanvragen van een gedeelde vaste werkplek gaat heel makkelijk. Eén van jullie twee komt eerst kijken, je plant dus een kijkmoment in. Voor het gemak is het sinds heden ook mogelijk om een kijkmoment in het weekend te plannen. Mocht het je bevallen, dan kan eventueel je partner ook nog komen kijken of leidt haar/hem direct rond via FaceTime, Zoom, Teams. Kies vervolgens je favoriete plekje, installeer je benodigdheden en beginnen maar! 

Corona-protocol

Uiteraard zijn er op dit moment maatregelen die gelden voor heel Nederland. Ook COOS heeft op basis van deze maatregelen een aangepast protocol waar alle COOS-ers zich aan houden. Lees hier meer over het protocol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *