coworkingspace Deventer

Video: lekker binnen kijken bij COOS

Je bent natuurlijk niets waard als je geen video van je bedrijf hebt. Geintje natuurlijk 😉 Maar anno 2021 kijken mensen ook graag video’s. Kort maar krachtig. Met een lekker deuntje er onder en als het even kan met inclusief tekst en uitleg. Ook van COOS moest zo’n video komen. Je hoort het verhaal achter COOS, ziet de werkplekken, wie de eigenaresse is (zij dus) en je kan ongegeneerd lekker binnen kijken.  

Bekijk de video van COOS

Mede mogelijk gemaakt door Chiela.

De video is uitgeschreven, geschoten en ge-edit door Chiela. Chiela is geen onbekende van COOS. Nog voordat COOS officieel geopend was, bood zij haar hulp aan via Instagram. Zo gezegd zo gedaan, waren de twee dames op een donderdagmiddag stoelen in elkaar aan het zetten. 

Op wat cameraschuwe mensen na verliep ook het schieten van de video soepeltjes. Chiela dacht mee, kwam met creatieve ideeën en wist de COOS-vibe op beeld over te brengen. 

En door…

Het is heerlijk om terug te zien in de video hoeveel COOS ondertussen al is veranderd. Er zijn meer werkplekken gemaakt, de belcel is af, de meetingroom heeft een update gehad en de bank staat ook ergens anders. Met de zomer in aantocht betekent dat ook het dakterras weer onderhanden wordt genomen. 

En dat niet alleen. Ook Chiela en COOS slaan nog meer de handen in elkaar om zowel de COOS-ers als de socials van kersverse content te voorzien. 

Zei iemand daar huisfotograaf? 😉 

Volg COOS op social media om op de hoogte te blijven. 

Werkplek huren

Denk je na het zien van de video: daar moet ik zijn? Plan dan makkelijk een kijkmoment in, kom een dag vrijblijvend proefdraaien en kies jouw vaste of flexibele werkplek uit. Hopelijk tot snel! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *