Chiela huisfotograaf COOS coworkingspace Deventer werkplek

Een heuse eigen huisfotograaf: ontmoet Chiela!

COOS is vol passie en met oog voor detail ingericht. Dit is terug te zien in de gezellige hoekjes, volle nissen, afgesloten keuken en fijne loungehoek. Voor ieders is er wat wils als het gaat om leerzame boeken, gezelligheid en even bijkomen van al het harde werken. 

Dat is natuurlijk met een aantal redenen in het achterhoofd gedaan. Iedereen heeft verschillende behoeftes als het om een werkplek gaat. Daarnaast is aanwezigheid in de online wereld niet meer weg te denken. Even snel een foto schieten op je werkplek hoort daar bij. Als jouw werkplek er niet alleen professioneel maar ook stijlvol uitziet, is dat een pluspunt. Echter heeft niet iedereen Instagram, LinkedIn, Facebook, Pinterest, etc. nodig voor zijn of haar bedrijf. Een professionele foto daarentegen wel! 

Ontmoet Chiela: onze huisfotograaf! 

Naast het door ontwikkelen van de fysieke locatie, ontstaan er ook nieuwe diensten bij COOS. Eén van deze diensten is Chiela (spreek uit als ‘Sheila’). Chiela is onze heuse huisfotograaf. Zij legt niet alleen COOS op de zogenaamde gevoelige plaat maar ook de COOS-ers. 

Chiela huisfotograaf COOS coworkingspace Deventer

Chiela is de eigenaresse van Chiela. Een creatieve studio voor interieurfotografie en branding (Instagram / LinkedIn),

Geen onbekende

Chiela hebben we al meerdere malen bij COOS gezien. Zo maakt ze voor haar afspraken gebruik van de meetingroom, en heeft ze zelfs meegeholpen met meubels in elkaar draaien nog voordat COOS officieel geopend was. Daarnaast was zij de stuwende kracht achter de binnenkijk-video van COOS. 

Wat houdt een huisfotograaf in?

Vier keer per jaar is Chiela bij COOS om een nieuwe set foto’s van de coworkingspace in Deventer binnenstad en de COOS-ers te schieten. Direct in een professionele omgeving en door een ervaren fotograaf. In de online community wordt gedeeld wanneer Chiela aanwezig is, zodat jij jezelf op aanwezig kan zetten.

Meer weten over huisfotograaf Chiela of interesse in de online community? Gebruik dan het WhatsApp-icoontje rechts in beeld en je krijgt binnen 12 uur antwoord op jouw prangende vraag. 

Full service werkplek huren?

Denk je nou na het lezen over de werkplekken met alle genoemde services ‘dat moet ik hebben’? Een flexibele werkplek met net dat beetje extra? Plan dan vrijblijvend een kijkmoment in en claim jouw favoriete vaste of flex werkplek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *