Co-working space Deventer COOS fiets

Op de fiets door Deventer met de COOS-fiets

Wat is een co-working space zonder de optie om even snel naar een afspraak te racen? Precies, een gewoon kantoor. COOS is daarentegen een échte co-working space. Van een belcel tot een chill dakterras, van een uitgebreide meetingroom tot een uitgebreide keuken. COOS heeft alle faciliteiten die jouw freelance-bestaan ondersteunen en vooral leuker maken. En daar hoort ook een fiets bij! 

Co-fietsen met de COOS-fiets

Co-working space Deventer COOS fiets

Noem de fiets gerust een co-fiets. Want net zoals dat we samen gebruik maken van de faciliteiten, maken we samen gebruik van de fiets. Inclusief twee sloten, een mandje voorop, snelbinders achterop en verlichting. Wel zo handig, veilig en gemakkelijk.

De sleutel hangt aan het prikbord waar je ook de nieuwste weetjes over Deventer en menukaarten van mede-ondernemers in de horeca vindt. Je hoeft de fiets niet te reserveren. Is de sleutel er, dan pak je de fiets. Is de sleutel er niet, dan is de fiets op pad met één van de COOS-ers. Na een ritje zet je de fiets weer terug voor COOS.

In de COOS-app kan je even checken of iemand de fiets nodig heeft of dat jij de stalen ros kan gebruiken. 

co-working space Deventer COOS fiets

Je hebt hoogstwaarschijnlijk niet alleen klanten in Deventer. Maar misschien ook in de omliggende dorpen. Pak de fiets en je hebt direct je beweging voor de dag binnen.

Even snel naar een klant of een business buddy in een andere stad? Het is maar 10 minuten lopen naar het station vanaf COOS, maar met de fiets ben je er nog sneller! Dat is nog eens efficiënt 😉

Werkplek huren in Deventer?

Met een fiets die je verder brengt dan de benenwagen? Plan dan een kennismaking in en kom eventueel vrijblijvend een dagje proefdraaien. 

De koffie staat voor je klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *