Werkplek huren Deventer

Nog 1 vaste werkplek beschikbaar

De laatste vaste werkplek

Een werkplek huren doe je vanuit een bepaalde behoefte, een verlangen of frustratie. Dit kan iets heel praktisch zijn zoals oneindig doorwerken als je thuis bent of mede-zzp’ers om je heen willen. Je gaat op zoek, je stuit op COOS en denkt: yes, dit is wat ik wil! Dan moet je nu toch echt wel actie ondernemen, want vanaf december hebben we nog 1 vaste werkplek beschikbaar. Maar let op… COOS is niet voor iedereen.

Keuzes maken

Toen ik startte met mijn co-workingspace, had ik een hele andere start voor ogen dan hoe het is gegaan. Na de opening kwam de eerste lockdown en viel mijn plan en strategie in duigen. De afgelopen 1,5 jaar heb ik mij laten leiden door de vraag in de markt en de maatregelen die er golden. 

Ik werd er doodongelukkig van. Met een co-working space dat meer energie vrat dan gaf, moest ik een keuze maken. En dat deed ik.

Het hele verhaal lees je op Allysia.nl

Werkplek huren Deventer - COOS Allysia

En nu doorpakken

COOS begint nu vol te lopen met mensen die passen bij mijn eerste plan. Mensen die hun werkweek flexibel indelen, buiten hun comfortzone stappen en daar graag anderen in meenemen. Je bent op zoek naar gelijkgestemden en die vindt je bij COOS. Inspiratie hebben we genoeg, hier leidt inspiratie tot actie. Samen organiseren we events om nog meer uit ons freelance-bestaan te halen. Denk aan een expert invliegen om ons meer te leren over beleggen en privé-werk balans. We maken vooral van elke werkdag een feestje! Denk aan brainstormsessies en spontane borrels maar ook samen lunchen, een frisse neus halen en elkaar high fiven of een luisterend oor bieden.

De laatste vaste werkplek

De laatste vaste werkplek is niet voor de eerste de beste die voorbij komt. Deze bewaar ik voor degene die he-le-maal bij COOS past. Iemand die met ideeën komt om samen te doen en het leuk vindt om dit te organiseren, om zo het meeste uit het freelance-bestaan te halen. Iemand die aan haar persoonlijke ontwikkeling werkt en daar graag anderen in meeneemt. Iemand die haar kennis deelt en opent staat voor de kennis van een ander. 

Ja, er staat ‘haar’ want nee, COOS is er niet alleen voor vrouwen. Met 2 mannen en 1 vrouw op de andere vaste werkplekken willen we op de laatste vaste werkplek nog een vrouw. Zonder ying, geen yang. Zonder dag, geen nacht.

Je bent proactief en niet vies van een flinke dosis ambitie. Jij zet stappen buiten die oh-zo-veilige comfort-zone. Jij kiest bewust voor het werken in een co-working space omdat je weet wat een krachtig netwerk je kan brengen en wat jij kan brengen.  

Werkplek huren Deventer

Vaste werkplek huren: de facts

Ben jij die zzp'er die we zoeken?

Kom dan langs op Brink 66 en maak kennis met je toekomstige “collega’s”. We checken van beide kanten of we de juiste vibe voelen en besluiten gezamenlijk of het laatste vaste plekje door jou geclaimed kan worden. 

Voor de mensen die zich herkennen in deze omschrijving, maar die genoeg hebben aan af en toe flexwerken, zijn er nog 4 flex werkplekken te huur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *