Community

Community

Kom erbij, kom erbij!

Zet je zorgen maar opzij! Wie kent het liedje niet? Maar bij COOS zetten we onze zorgen niet op zij. Nee, hier delen we onze zorgen, helpen we elkaar verder en vieren we bovenal successen. Hoe groot en klein deze ook maar zijn. Je ontmoet gelijkgestemden, haalt informatie op én deelt jouw kennis. Je ontdekt bij deze community dat gezelligheid en professionaliteit hand in hand gaan.

Wat krijg je als member van COOS?

Als lid van de community geniet je van verschillende voordelen. Netwerken, sparren en anderen verder helpen zijn een aantal voorbeelden. Daarnaast kan je COOS als jouw professionele uitvalsbasis gebruiken wanneer jou dat uitkomt. Kortom: op jouw eigen voorwaarden gefaciliteerd worden in het doorontwikkelen van jezelf en jouw bedrijf.

Events

Niets is mooier dan gelijkgestemden vinden met een gelijkwaardige gunfactor. Jij helpt anderen verder en anderen helpen jou verder. 

Dit doen we tijdens informele koffiedates, uiterst gezellige borrels en de serieuzere bijeenkomsten. Niet verplicht, maar juist wanneer het jou uitkomt en wanneer het voor jou interessant is.

 

Het eerstvolgend event is vrijdag 25 juni: het maandelijks COOS-ontbijt (members only). 

Verbinding

​Weet je nog vroeger, toen je nog in loondienst werkte? Even klagen bij je favoriete collega en die gezellig kerstborrel? Het ondernemerschap kan een eenzaam bestaan zijn. Nu niet meer. Zowel offline als online vinden we elkaar, in de online community en tijdens offline events. Gefaciliteerd en openhartig, zodat jij je steentje kan bijdragen.

Of ben je altijd al ondernemer geweest en vinden de mensen in jouw omgeving dat maar lastig te begrijpen? Geen zorgen. We got your back! Wij begrijpen je wel. 

Bekijk de online community

Uitvalsbasis

Aan de gezelligste Brink van Nederland ligt COOS, het kantoor van Deventer binnenstad. Maak gebruik van de meetingroom en plan indien nodig een dagje keihard flex werken op locatie in tegen membertarieven.

Inclusief koffie en thee, heerlijke faciliteiten zoals een fijne loungehoek, uitgebreide meetingroom en als klap op de vuurpijl een chill dakterras. 

Dit alles ook in een handige app. COOS in jouw broekzak!

COOS community app

Voor 25,- per maand heb je toegang tot de online community en vind je oprechte verbinding met like-minded ondernemers die net zo van het ondernemerschap genieten als jij. 

Let op: beide werkplek abonnementen zijn inclusief dit community membership.

COOS Deventer

Brink 66

7411 BW Deventer 

info@coosdeventer.nl

06-11170088