COOS-app

COOS-app

Kom erbij, kom erbij! Zet je zorgen maar opzij!

 

Wie kent het liedje niet? Maar bij COOS zetten we onze zorgen niet op zij. Nee, hier delen we onze zorgen, helpen we elkaar verder en vieren we bovenal successen. Hoe groot en klein deze ook maar zijn. Je ontmoet gelijkgestemden, haalt informatie op én deelt jouw kennis. Je ontdekt in de COOS-app dat gezelligheid en professionaliteit hand in hand gaan.

Wat zit er in de COOS-app?

In de COOS-app leer je creatieve zzp’ers en online ondernemers kennen. Netwerken, sparren en elkaar verder helpen dus. Daarnaast kan je een flexwerkplek of de meetingroom reserveren tegen voordelige tarieven. Kortom: in 1 app alles bij de hand voor het ontwikkelen van jezelf en jouw bedrijf.

Events

Tijdens informele koffiedates, uiterst gezellige borrels en  serieuzere bijeenkomsten helpen we elkaar verder. 

Het laatste event was vrijdag 20 augustus: een vrijmibo ter ere van het 1,5 jarig bestaan van COOS. 

 

Houd onze Instagram en LinkedIn kanalen in de gaten voor updates over aankomende events.

Verbinding

Niets is mooier dan gelijkgestemden vinden met een gelijkwaardige gunfactor. Het ondernemerschap en het freelance-bestaan kan eenzaam zijn. Maar nu niet meer! Zowel offline als online vinden we elkaar, in de COOS-app en tijdens events. 

Uitvalsbasis

Als lid van de COOS-app maak je voordelig gebruik van een flexplek en de meetingroom

Vanaf oktober kan je COOS weer toegang aanvragen tot de COOS-app of de COOS faciliteiten boeken zonder een account. Houd onze Instagram of LinkedIn in de gaten voor updates.