Tijdelijk flexwerken

Corona heeft er flink ingehakt. COOS was nog geen maand officieel geopend of corona brak uit in Nederland. Iedereen merkt de impact van het virus, met alle gevolgen van dien. Niet alleen voor ZZP-ers en ondernemers, maar ook voor mensen die normaal op een kantoor werken. Ondertussen lijken we enigszins gewend te zijn aan de 1,5 meter afstandseconomie. Voorzichtig en aan de hand de versoepelde RIVM maatregelen gaan we weer aan het werk. Zo ook bij COOS. Lees hier het COOS corona protocol

Een échte professionele werkplek

Onderhand heb je gemerkt dat het lang niet altijd even lekker is om thuis te werken. Een spelend kind op de achtergrond, dat ene wasje dat even gedraaid “moet” worden en oh ja, elke dag uitgebreid lunchen. In diezelfde keuken, op diezelfde bank, met diezelfde vier muren die op je af komen… 

Om dan toch even het huis uit te zijn, ongestoord te werken en je netwerk te verbreden, kan je bij COOS aansluiten. En dat zonder abonnement of aanschaf van een strippenkaart. 

Aanschuiven voor 25,- per dagdeel

Tussen 8 uur ’s ochtends en 22 uur ’s avonds (maandag tot en met zondag) kan je op basis van beschikbaarheid aanschuiven bij een flexwerkplek. Je maakt gebruik van COOS en daarbij horen uiteraard ook de basics die je mag verwachten van een échte professionele werkplek, zoals WiFi, koffie en een printer.

COOS flexwerken tijdelijk Deventer

Corona-proof flexwerken

COOS heeft een oppervlakte van 130 vierkante meter, wat inhoudt dat we de 1,5 meter afstand prima kunnen aanhouden. Op de flexwerkplekken zijn preventieschermen geplaatst.

Uiteraard desinfecteer je jouw handen bij binnenkomst, schud je geen handen met andere aanwezigen en blijf je bij symptonen lekker thuis.

Er is desinfecterende handgel aanwezig, poetsdoekjes per werkplek en COOS wordt extra vaak schoongemaakt.

Om de RIVM maatregelen in acht te kunnen nemen, is het verplicht je flexwerkplek te reserveren. Lees de andere maatregelen van het corona protocol.

Waarom bij COOS flexwerken?

Een echte werkplek

Printer, presentatie scherm en kantoorbenodigdheden

Werken op een A-locatie

Op nog geen 2 minuten van de Brink in een Rijksmonument

"Collega's" om je heen

Direct een uitbreiding van je netwerk

Support your locals

Je helpt mij ook als startende ondernemer. In drie maanden tijd heb ik COOS opgezet om vanaf februari 2020 volledig te vlammen met deze coworkingspace. Totdat een maand later corona ons land binnen kwam.  

Dat hakte er even flink in.

Maar het betekent niet dat ik bij de pakken neer ga zitten. Nope. Ik zet alles op alles om COOS deze periode te laten overbruggen. 

Ik zie het dan ook als de uitgerekende kans om COOS nu nog sneller te ontwikkelen. Nieuwe ideeen uit te werken, nieuwe concepten te proberen en vooral de huidige COOS-ers te kunnen faciliteren waar ik kan. Het is ten slotte niet voor niets een coworkingspace. 

Ben je benieuwd hoe ik dit doe? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik vertel je er graag over! 

COOS Deventer

Brink 66

7411 BW Deventer 

info@coosdeventer.nl

06 – 11 17 00 88