FAQ

Eigenaresse Allysia heeft besloten te stoppen met COOS. Waarom lees je hier.


Het pand is ondertussen alweer verhuurd, het is niet meer mogelijk om te co-worken.


Wil je Allysia nog wel ontmoeten? Dan kan dat via haar website

Veel gestelde vragen

Vibe check

Voor wie is COOS?

Voor de zpp'ers die het meest uit het freelance-bestaan wil halen. Jij komt met ideeën om samen te doen en jij vindt het leuk om dit te organiseren. Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en jij neemt anderen graag daar in mee. Jij deelt jouw eigen kennis en jij staat open voor de kennis van een ander.

Jij wilt daarnaast elke werkdag rocken en genieten van je vrijheid, omringt door gelijkgestemden. 

Kan ik een dagje proefdraaien?

Dat kan! Plan eerst een kennismaking in. Na de kennismaking bepalen we samen of een proefdag de volgende stap is. 

Hoe kom ik in contact met de andere members?

Heel makkelijk namelijk via de Member-tool. Bij je abonnement krijg je toegang tot de Member-app waar je de andere COOS-ers en een overzicht van de maandelijkse events zoals co-worksessies en borrels vindt.

Doen jullie meer dan alleen werken?

Oh, hell yeah, graag zelfs!

Het genieten van het freelance-bestaan doen we op dagelijkse basis. Denk aan de afspeellijst vullen met liedjes om te zingen, spontaan een ijsje halen, het terras opzoeken en samen sporten. Ook organiseren we gezamenlijk co-worksessies en borrels.

Ben jij een expert in jouw vakgebied? Plan dan een co-worksessie en verspreid je kennis. Daarnaast delen we tips and tricks die het leven van een ondernemer vergemakkelijken.

Maar het allermooiste vindt plaats wanneer members samenwerken. Gezamenlijk een klus aannemen bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een andere ondernemer uit de brand helpen? 

Praktische vragen

Op welke tijden kan ik er in bij COOS?

Je krijgt een eigen sleutel dus toegang is zo gepiept. Je kan er in op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur. 

Hoe zit het met bellen?

Je mag in beperkte mate gebruik maken van je telefoon achter je werkplek. Denk aan een kort belletje met het thuisfront over het avondeten.

 

Voor geplande afspraken zoals telefoongesprekken en video-calls duik je de belcel in of overleg je even met de andere members of je achter je werkplek kan bellen.

Kan ik bezoek ontvangen bij COOS?

Ja zeker. Plof neer in de lounge gedeeltes en gaan met die banaan. Je kan je bezoek een bakkie pleur, dampende kop thee of glaasje water voorschotelen. Het zit bij de prijs in.

Is er een huisreglement?

Absoluut en die vinden we belangrijk. Samen zijn we verantwoordelijk voor een fijne werkplek. Lees hier heet huisreglement

Kan ik printen bij COOS?

Yes! Ook bij COOS ontbreekt get niet aan een sporadisch printje in onze office life. Je gebruikt de printer volgens een fair use policy, wat inhoudt dat je hele werkboeken en full colour prints bij de drukker laat drukken en een opdrachtbevestiging of contract bij COOS print.

Help! Waar laat ik mijn snacks?

Joey doesn’t share food en dat begrijpen we 😉 Je krijgt bij je werkplek ook een kluisje. Berg jouw snacks veilig achter slot en grendel op.

Werkplek gebruiken

Kan ik mij inschrijven op het adres van COOS?

Nee, dat is niet mogelijk. Uiteraard mag je wel je Wehkamp-pakketjes bij COOS af laten leveren 😉 

Wanneer gaat mijn abonnement in?

Je kan op elke willekeurige werkdag starten bij COOS.

Hoe werkt het met betalingen en eventuele opzeggingen?

Rond de 14e van de maand ontvang je de factuur en deze dien je voor de eerste van de volgende maand te voldoen. 

 

Abonnementen zijn na de eerste drie maanden per maand op te zeggen met 1 maand opzegtermijn.

Waar kan ik parkeren?

De dichtstbijzijnde optie is de parkeergarage Brink, onder de Wilhelmina-brug. De leukste optie is parkeren op de Worp (gratis) en dan wandelen via de brug of met het pontje over (€1,70 retour).

Wat gebeurt er als ik een langere tijd vakantie heb?

Ten eerste: geniet ervan! Je rust inplannen en écht vrij nemen is ontzettend belangrijk. We salute you! Daarom hebben we bij COOS de optie om je abonnement te pauzeren wanneer je langer dan 4 weken achter elkaar opvolgend vrij neemt. Vraag naar de mogelijkheden bij Allysia.

Ik heb zwangerschaps-verlof. En nu?

Gefeliciteerd, een mini-you onderweg! Als je verlof opneemt kan je jouw abonnement tot 4 maanden bevriezen.

Mijn vraag is niet beantwoord

Stuur dan een berichtje via één van de contactmogelijkheden op de contactpagina