FAQ

Veel gestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier. Staat jouw vraag er niet tussen?

Slide dan in the DM en ik beantwoord je vraag. 

Voor de online ondernemers en de creatieve zzp’ers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken, die zichzelf in de spiegel aan durven te kijken en het nodige werk willen verzetten om te komen waar ze willen komen.

 

Je bent ambitieus, kritisch en open minded. Niet alleen naar jezelf maar ook naar anderen. Je durft je uit te spreken, voor iets te staan zonder daarbij een ander te benadelen. Verbinding en flexibiliteit vind je belangrijk en je komt afspraken na.

 

COOS is een professionele uitvalsbasis waar elke COOS-er zichzelf kan zijn. COOS is voor vrouwen én mannen omdat ik geloof in de kracht van samenwerken met zowel mannen als vrouwen. Zonder ying, geen yang. Zonder dag, geen nacht. Ieders op zijn eigen manier en op basis van gelijkwaardige verbinding maken we de wereld stukje bij beetje mooier.

Je krijgt een eigen sleutel dus toegang is zo gepiept.

 

Als flexwerker kan je er in op maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 18:00 uur en reserveer je online jouw plek.

 

Als vaste werkplek gebruiker heb je ook in de avonden en weekenden toegang en hoef je niet jouw werkplek te reserveren. Je hebt tenslotte je vaste stekkie.

 

De meetingroom is voor COOS-ers te reserveren op werkdagen van 08:30 tot 18:00 uur. Voor het reserveren van de meetingroom als “outsider” neem je contact met Allysia op.

Dat kan! Plan eerst een kennismaking in. Na de kennismaking bepalen we samen of een proefdag de volgende stap is. 

Je mag in beperkte mate gebruik maken van je telefoon achter je werkplek. Denk aan een kort belletje met het thuisfront over het avondeten.

 

Voor geplande afspraken waaronder telefoongesprekken, video-calls, stand-ups en andere (digitale) meetings duik je de belcel in of reserveer je de meetingroom (meetingroom-uren zitten (afhankelijk van jouw gekozen abonnement) bij jouw abonnement in).

 

Een (tweede) beeldscherm gebruiken tijdens je call? Er staat een beeldscherm in de meetingroom met allerlei verloopjes zodat elke laptop gekoppeld kan worden.

 

Belangrijk om te weten: de meetingroom bevindt zich op de vide, houd er dus rekening mee dat gesprekken niet 100% anoniem zijn.

Heel makkelijk namelijk via het COOS platform, ook wel de COOS-app genoemd. Bij je abonnement krijg je toegang tot de COOS-app waar je de andere COOS-ers en een overzicht van de maandelijkse events vindt. Op dit platform reserveer je ook de meetingroom.

 

Ontmoet de COOS-ers

Oh, hell yeah, graag zelfs!

 

Het genieten van het freelance-bestaan doen we op dagelijkse basis. Denk aan de afspeellijst vullen met liedjes om te zingen, spontaan een ijsje halen, het terras opzoeken en samen sporten. Ook organiseren we gezamenlijk ontbijtjes en borrels.

 

Ben jij een expert in jouw vakgebied? Plan dan een masterclass voor jouw mede-COOS-ers en verspreid je kennis. Daarnaast delen we tips and tricks die het leven van een ondernemer vergemakkelijken.

 

Maar het allermooiste vindt plaats wanneer COOS-ers samenwerken. Gezamenlijk een klus aannemen is dan ook niet vreemd bij COOS. Of wat dacht je van een andere ondernemer uit de brand helpen? COOS is opgezet met de intentie om elkaar op oprechte wijze verder te helpen.

Yes! Bij je werkplek-abonnement krijg je een x-aantal meetingroom-uren (credits) per maand. Je boekt de meetingroom via het COOS platform. Je kan je bezoek een bakkie pleur, dampende kop thee of glaasje water voorschotelen. Het zit bij de prijs in.

 

Zijn je credits op? Dan betaal je als COOS-er geen €35,- maar €15,- per extra meetingroom-uur.

Absoluut en die vinden we belangrijk. Lees het huisreglement

Ja, zeker. We zijn nagenoeg paperless bij COOS maar het ontbreekt niet aan een sporadisch printje in onze office life. Je gebruikt de printer volgens een fair use policy, wat inhoudt dat je hele werkboeken en full colour prints bij de drukker laat drukken en een opdrachtbevestiging of contract bij COOS print.

Joey doesn’t share food en dat begrijpen we 😉 Bij een flex-abonnement vanaf 12 dagen per kalendermaand en een vaste werkplek krijg je een kluisje. Berg jouw snacks veilig achter slot en grendel op.

Nee, dat is niet mogelijk. Wel kan je bij een vaste werkplek het adres Brink 66 gebruiken als postadres voor al jouw zakelijke post en vooruit, ook voor je pakketjes 😉

Na een kennismaking en fijne proefdag kan je op elke willekeurige werkdag starten bij COOS. Flexdagen en meetingroom-uren lopen per kalendermaand. Afhankelijk van jouw startdatum krijg je naar verhouding credits om te flexwerken en om de meetingroom te reserveren.

Wanneer jij start als vaste werkplek gebruiker overleggen we samen.

Rond de 14e van de maand ontvang je de factuur en deze dien je voor de eerste van de volgende maand te voldoen. 

 

Voor vaste werkplekken geldt dat je abonnement na een periode van 3 maanden met 1 maand opzegtermijn opgezegd kunnen worden. Bij flex-abonnementen heb je na de eerste maand 1 maand opzegtermijn.

 

Wanneer je voor de eerste van de maand opzegt, kan je nog 1 kalendermaand gebruik maken van je abonnement.

De dichtstbijzijnde optie is de parkeergarage Brink, onder de Wilhelmina-brug. De leukste optie is parkeren op de Worp (gratis) en dan wandelen via de brug of met het pontje over (€1,70 retour).

Ten eerste: geniet ervan! Je rust inplannen en écht vrij nemen is ontzettend belangrijk. We salute you! Daarom hebben we bij COOS de optie om je abonnement te pauzeren wanneer je langer dan 4 weken achter elkaar opvolgend vrij neemt. Vraag naar de mogelijkheden bij Allysia.

Gefeliciteerd, een mini-you onderweg! Als je verlof opneemt kan je jouw abonnement tot 4 maanden bevriezen.

Nee, opsparen en meenemen van je credits kan niet. Je credits zijn flexibel in te plannen per kalendermaand. Stel, je hebt de laatste twee weken van de maand vrij, dan kan je jouw flexdagen in de eerste twee weken van de maand naar wens inplannen.

 

Bijkopen kan als COOS-er wel. Extra meetingroom-uren gaan voor €15,- per uur en extra flexdagen gaan voor €32,50 per dag. Dit doe je via het COOS platform.

Stuur een appje via het WhatsApp-icoon rechts onder in beeld of bekijk de andere contactmogelijkheden op de contactpagina