LOCATIE huren

Rijksmonument voor jezelf, jouw workshop of je team in hartje Deventer.

Eigenaresse Allysia heeft besloten te stoppen met COOS. Waarom lees je hier.


Het pand is ondertussen alweer verhuurd, het is niet meer mogelijk om te co-worken.


Wil je Allysia nog wel ontmoeten? Dan kan dat via haar website

Locatie huren Deventer - COOS co-workingspace

COOS bevindt zich aan de gezelligste Brink van Nederland. Stijlvol ingericht met een goud rock and roll randje voor allerlei bijeenkomsten.

  • Een kantoor voor jezelf
  • Een uitgebreide ruimte voor een interactieve workshop
  • Gezellig én professioneel bijeenkomen met je team
  • Nieuwe foto’s voor je social media kanalen

Er is van alles mogelijk. Geen 12-in-het-dozijn-stijl, maar een keer écht iets anders. Een vintage barcart, een zwarte fluwelen Chesterfield bank, een rotan kamerscherm en veel planten. Een mix van een hardhouten vloer met een betonnen vloer, gecomplimenteerd door 4 de meter hoge glas-in-lood ramen. Houd je ogen open voor nog meer vintage en excentrieke details. 

Binnen loeren

Eerst even binnen loeren voordat je de locatie reserveert? Begrijpelijk! Neem contact op om een moment af te spreken.

TARIEVEN

Locatie huren Deventer | COOS co-workingspace

Huur COOS voor een uur, dagdeel of een hele dag. Onderstaande tarieven zijn inclusief koffie, thee en water tot 8 personen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van pennen en notitieboekjes tot 8 personen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

Wil je er een heerlijke lunch of lekker kaasplankje erbij? Laat het weten, dan regel ik het bij de lokale horecazaken. 

Per uur

€75,- 

Per dagdeel

€250,- 

Van 08:30 tot 13:00 of van 13:30 tot 18:00 uur 

Per dag

€350,- 

Van 08:30 tot 18:00 uur 

In avonduren of het weekend COOS huren? Er is veel mogelijk in overleg. Neem contact om jouw reservering het te bespreken.

Het adres is Brink 66 in het altijd mooie Deventer. Met 2 betaalde en 1 gratis parkeergelegenheid in de buurt en een fietsenstalling voor de deur heeft COOS de ideale ligging. Daarnaast bevindt het pand zich aan de rustige kant van de Brink en met 10 minuten lopen ben je op het station. 

Je huurt COOS in zijn geheel, dus je hoeft geen gezamenlijke ruimtes te delen met anderen. De ruimte bestaat uit een loungehoek, twee grote tafels met in totaal plek voor 8 personen die ook op te splitsen zijn in 2 tafels voor 4 personen. Ook beschik je over een eigen pantry en toilet. Na ontvangst kan je lekker je eigen gang gaan. 

Je kan een extra focus/creatieruimte, het dakterras, printfaciliteiten en 2 beeldschermen bijboeken maar ook verschillende arrangementen van onze lokale horecahelden. Wat dacht je van een roze lunch van Toast? Of een gezellige borrel om de werkdag mee af te sluiten?