Mastermind

Ga next level met jouw bedrijf

Eigenaresse Allysia heeft besloten te stoppen met COOS. Waarom lees je hier.


Het pand is ondertussen alweer verhuurd, het is niet meer mogelijk om te co-worken.


Wil je Allysia nog wel ontmoeten? Dan kan dat via haar website

Mastermind COOS co-working space Deventer
Mastermind header COOS website

Je bent al een tijdje zelfstandig en je mist een groep gelijkgestemden waar je mee kunt sparren.

  • Je wilt mensen om je heen om jouw prangende ondernemersvragen samen mee te beantwoorden.
  • Je wilt tips en ideeën van mensen die jou wél begrijpen om direct mee aan de slag te gaan.
  • Je wilt naast inspiratie en energie ook concrete stappen om mee aan de slag te gaan.

Dan zit je bij deze Mastermind goed. 

Hoe werkt deze mastermind?

  • Per Mastermind-sessie zit 1 ondernemer in de zogeheten ‘hot seat’. Hierdoor staat er per sessie 1 ondernemer centraal.
  • De andere ondernemers stellen vragen over de ondernemersvraag, zoals ‘wat heb je al gedaan?’
  • Vervolgens brainstormen we individueel met een timer aan en schrijven we elk idee op. Geen idee is namelijk té gek, niet haalbaar of stom.
  • Alle tips en ideeën worden gedeeld en degene in de hotseat schrijft alles mee. Geen enkel idee wordt afgekraakt of weggewuifd. 
  • Pas als alles is gedeeld, stelt de ondernemer in de hotseat vragen over de tips en ideeën, en kiest 3 stappen uit om mee aan de slag te gaan. 

Start: begin oktober 2022
Duur: 6 maanden
Investering: €600,- exclusief btw

Mastermind co-workingspace Deventer COOS

Ready?

Ben je op zoek naar een gestructureerde en gezellige Mastermind waar je daadwerkelijk wat aan hebt? Ben jij er klaar voor om echte stappen te zetten samen met andere ambitieuze ondernemers?

Deze Mastermind is niet voor iedereen weggelegd. De Mastermind-groep is voor ambitieuze ondernemers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en zichzelf én anderen recht in het gezicht aan durven te kijken. We bepalen samen wanneer de Mastermind-sessies en de  accountability calls zijn tijdens de “eerste date” zodat we zeker weten dat iedereen op de geplande data kan. Je wordt dan dus ook verwacht. 

Het voordeel van deze structuur is dat iedereen in de Mastermind-groep aan de beurt komt. Daarnaast is het een veilige omgeving waar alles gedeeld kan worden. Door 3 stappen uit te kiezen blijft het concreet en behapbaar om aan de slag te gaan. In de opvolgende online accountability call kletsen we even bij. In de WhatsApp-groep kunnen er tussendoor vragen worden gesteld. 

Een Mastermind duurt een half jaar. In dat half jaar ontmoet je in de eerst de andere Masterminders. Daarna volgt de eerste Mastermind-sessie waarin we één vraag behandelen van een mede-ondernemer volgens de structuur die links omschreven staat. Op deze manier komt elke ondernemer aan de beurt en krijgt iedereen evenveel tijd en input voor het beantwoorden van zijn of haar vraag. Daarnaast heeft een Mastermind nog vele andere voordelen:

Vanaf oktober 2021 ben ik gestart met de mastermind, in een klein groepje sparren met andere ondernemers. Wat ik zo leuk vind aan deze mastermind is dat iedereen uit een andere branche komt. Je kijkt anders naar bepaalde zaken maar je kan elkaar juist daardoor heel goed helpen. Je krijgt ideeën aangedragen waar je zelf nooit op zal komen. Door de vele contactmomenten die je met elkaar hebt houd je ook de motivatie om de ideeën die uit de mastermind zijn gekomen ook daadwerkelijk op te volgen. Ik vond het erg leuk om hier onderdeel van te zijn, het geeft me weer positieve motivatie om met mijn bedrijf bezig te zijn!

Yoga met Nicky - werkplek huurder Deventer
Nicky
yogadocente

Door de Mastermind heb ik samen met meerdere ondernemers mijn branding 'issue' kunnen tackelen. Door een gestructureerde methode krijg je ontzettend veel nieuwe inzichten en ideeën. De betrokkenheid tussen de sessies door maakt ook dat je alles eruit haalt wat erin zit. Ook komen de andere ondernemers aan de beurt, ieder brengt een eigen onderwerp in. Je krijgt dus echt de ruimte om samen ervaringen te delen. En elkaar verder te helpen! Daarbij creëert Allysia een veilige en fijne omgeving waar alles bespreekbaar is en niets te gek. Ik ben superblij dat ik hieraan mee heb gedaan en dat ik zo ook weer andere ondernemers heb leren kennen! Allysia, bedankt dat je alles zo goed hebt gefaciliteerd!

Malou-Mastermind-COOS
Malou
zelfstandig recruiter

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Of wil je je aanmelden? Plan dan een online kennismaking in.