flexwerkplekken deventer

Ontmoet COOS

De inspirerende community waar gezelligheid wordt opgezocht, mogelijkheden ontstaan en mooie momenten worden gevierd. Op zoek naar gelijkgestemden? Kom dan gezellig langs. De koffie staat voor je klaar. 

flexwerken COOS Deventer

Community

Mis je mensen om je heen?  Bij COOS krijg je er offline en online collega’s bij. Zo ben je zelfstandig maar niet in je eentje bezig met werk. Even zeuren of een high five nodig? We zijn er voor je. 

Open office concept

De flexwerkplekken bevinden zich in het open gedeelte. Ruim opgezet, met oog voor detail in de fijne hoekjes. Er zijn 2 loungehoeken om onder uit gezakt je to do’s af te vinken. De keuken is een afgesloten ruimte. De vaste werkplekken bevinden zich op de vide. Nieuwsgierig geworden? Kom binnenkijken in deze video over COOS.

COOS coworkingspace Deventer werkplek huren
Flexplek Deventer review COOS | co-working space

Werken op een lege maag?

Dat doen we bij COOS niet. Want zie hier, een glimp van de keuken! Waar je vers gemalen bonenkoffie haalt en even bijkletst met andere members. Waar je jouw bammetje smeert en de vieze vaat in de roze vaatwasser zet. Ja, je leest het goed. Een roze vaatwasser. Waar een wijntje naar je lonkt. Waar we op vrijdag een visje van de markt oppeuzelen en diezelfde dag afsluiten met een borrel. Zei iemand daar vrijmibo?

Dakterras coworkingspace Deventer werkplek huren

Dakterras

Achter COOS zit een waar mini-paradijs verstopt. Via het raam dat als deur dient, kom je terecht op het dakterras. Waar we overdag een heerlijk zonnetje hebben, je kan kiezen uit een hangstoel, hangmat, palletbank of toch nog even kilometers maken aan de tuintafel. P.s.: de borrels smaken hier extra lekker! 

Tringeling!

Even snel dat telefoontje aannemen, iets meer privacy nodig of een webinar in alle rust volgen? Kruip dan in de belcel, met extra stopcontacten, barkruk en tafeltje. 

Belcel COOS coworkingspace Deventer werkplek huren

vibe check

Zie jij jezelf al zitten? Kom dan gezellig langs, we maken graag kennis met je!

Heb je eerst nog een aantal vragen? Check dan de FAQ-pagina.