COOS coworkingspace Deventer werkplek huren

Ontmoet COOS

De co-working space in de binnenstad van Deventer waar serieus gewerkt wordt, gezelligheid wordt opgezocht, mogelijkheden ontstaan en mooie momenten worden gevierd. Ook flexibel een inspirerende werkplek huren in Deventer met gelijkgestemden? Plan dan een kennismaking in. De koffie staat voor je klaar. 

flexwerken COOS Deventer

Collega’s without strings attached

Mis je mensen om je heen?  Bij COOS krijg je er collega’s bij. Zo ben je niet alleen maar toch zelfstandig aan het werk. Even zeuren of een high five nodig? We zijn er voor je. En ja, we pakken koffie voor elkaar.

Open office concept met afgesloten ruimtes

De werkplekken bevinden zich in het open gedeelte. Ruim opgezet, met oog voor detail in de fijne hoekjes. De keuken met eettafel voor de gezamenlijke lunches en meetingroom inclusief loungehoek zijn afgesloten ruimtes.

Kom binnenkijken in deze video over COOS.

COOS coworkingspace Deventer werkplek huren
COOS coworkingspace Deventer meetingroom werkplek huren

Meetingroom

Via de trap kom je op de vide, waar de meetingroom zich bevindt. Uitgerust met een extra loungehoek, flip-over, presentatiescherm en whiteboard vellen kan je hier helemaal losgaan. Workshops, brainstormsessies of gewoon even bijkletsen met je favoriete klant? Meetingroom it is! 

Werken op een lege maag?

Dat doen we bij COOS niet. Want zie hier, een glimp van de keuken! Waar je vers gemalen bonenkoffie haalt en even bijkletst met andere COOS-ers. Waar je jouw bammetje smeert en de vieze vaat in de roze vaatwasser zet. Waar het bier koud staat en een wijntje naar je lonkt. Waar we op vrijdag een visje van de markt oppeuzelen en diezelfde dag afsluiten met een borrel. Zei iemand daar vrijmibo?

COOS coworkingspace Deventer keuken werkplek huren
Dakterras coworkingspace Deventer werkplek huren

Dakterras

Achter COOS zit een waar mini-paradijs verstopt. Via het raam dat als deur dient, kom je terecht op het dakterras. Waar we overdag een heerlijk zonnetje hebben, je kan kiezen uit een hangstoel, hangmat, palletbank of toch nog even kilometers maken aan de tuintafel. P.s.: de borrels smaken hier extra lekker! 

Tringeling!

Even snel dat telefoontje aannemen, iets meer privacy nodig of een webinar in alle rust volgen zonder de meetingroom te bezetten? Kruip dan in de belcel, met extra stopcontacten, pen en papier, barkruk en tafeltje. Is de belcel beschikbaar? Hup, er in. Deze hoef je namelijk niet te reserveren! 

Belcel COOS coworkingspace Deventer werkplek huren

Flexibele werkplek huren?

Enthousiast geworden over COOS? Plan dan een kennismaking in om te kijken of we een match zijn. De koffie (of borrel ;-)) staat voor je klaar.

Eerst nog een aantal vragen? Bekijk dan de FAQ-pagina.