Over COOS - Deventer

Ontmoet COOS

De coworkingspace die nog ontbrak is nu midden in het hart van Deventer te vinden. De plek waar jij professioneel thuiskomt en anderen helpt door te ontwikkelen. Een shared office waar inspiratie en actie samen komen. Waar serieus gewerkt wordt, mogelijkheden ontstaan en successen worden gevierd.

Ook kilometers maken op een werkplek die voelt als professioneel thuiskomen?

Plan makkelijk een kijkmoment in wanneer het jou uitkomt. De koffie staat voor je klaar. 

flexwerken COOS Deventer

Collega’s without strings attached

Het ondernemerschap kan een eenzaam bestaan zijn. Bij COOS krijg je er collega’s bij. Zo ben je niet meer alleen en toch een zelfstandige ondernemer. Even zeuren over niet betalende klanten of een high five nodig? We zijn er voor je. En ja, we pakken koffie voor elkaar.

Open office concept met afgesloten ruimtes

De werkplekken bevinden zich in het open gedeelte. Ruim opgezet, met oog voor detail in de aangeklede nissen. Via het kantoorgedeelte plof je zo neer in de loungehoek om even bij te komen. De keuken en meetingroom zijn afgesloten.

COOS coworkingspace Deventer

Meetingroom

Via de trap kom je op de vide, waar zich de meetingroom bevindt. Uitgerust met een extra koffiehoek, flip-over, presentatiescherm en whiteboard vellen kan je hier helemaal losgaan. Workshops, brainstormsessies of gewoon even bijkletsen met je favoriete klant? Meetingroom it is! 

Werken op een lege maag?

Dat doen we bij COOS niet. Want zie hier, de keuken! Waar je verse bonenkoffie haalt en uiteraard even bijkletst met andere COOS-ers. Waar je jouw bammetje smeert en de vieze vaat net zo makkelijk in de vaatwasser zet. Waar het bier koud staat en een wijntje naar je ligt te lonken. Zei iemand daar vrijmibo?

COOS coworkingspace Deventer

COOS Deventer

Brink 66

7411 BW Deventer 

info@coosdeventer.nl

06-11170088