OVer COOS v

De COOS-ers

Collega's without strings attached

Wanneer je bij COOS werkt, ben je een COOS-er. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van een fixed desk, flex-abo of een strippenkaart, je hoort er vanaf dag #1 bij. Dat betekent gezamenlijk klagen, goede grappen maken en vooral successen met elkaar vieren. Ontmoet je nieuwe collega’s. 

Haiko Peters, COOS-er van het eerste uur. COOS was nog niet eens officieel geopend of Haiko claimde het beste plekje aan Brink 66. Met een prettige ervaring van een coworkingspace in zijn vorige woonplaats, zocht hij een soortgelijke werkplek in Deventer. Die vond hij bij COOS. 

Haiko Peters Studio Herc - COOS
Ctrl_N communicatie contactgegevens COOS

Nicolien Geugies kwam als kersverse moeder binnen bijn COOS. Met baby Boris op de arm zocht zij naar een werkplek om weer volgas te kunnen werken aan en in haar bedrijf. Ze was direct enthousiast over COOS en maakt nu met alle liefde gebruik van een strippenkaart. 

Ook Jan Wout verhuisde naar het mooie Deventer. Zoals een echte techneut betaamt, zocht hij een fatsoenlijke werkplek waar hij zijn werkplek kon installeren, mét fijne ondernemers om zich heen. Oude bekende Haiko nodigde hem uit bij COOS en al snel was de tweede fixed desk geclaimd. 

Janwout.com vertelt over COOS

Kim Hofstee, founder van Stories to Stay wist al heel snel dat ze bij COOS wilde aansluiten. Zij studeerde af in de zomer van 2020 en maakte direct professionele stappen. Daar hoorde ook een professioneel kantoor bij waar zij zich thuis voelt. Zij heeft een fixed desk om haar kantoor musthaves een vaste plek te geven, zo kan zij echt professioneel thuis komen. 

Een rasechte ondernemer die al heel wat jaren achter de rug heeft als het om ondernemerschap gaat. Marloes maakte gebruik van strippenkaart van maart tot en met mei in 202o. Een COOS-er van het eerste uur dus. Once a COOS-er, altijd een COOS-er. Dankzij Marloes hebben we een schitterende krijtbordtekening in de keuken. 

Studio Macloes contactgegevens
COOS eigenaar Allysia

Trotse eigenaar van COOS, dat is Allysia Machielsen. Toen ze startte met haar ZZP-carriere onder de naam Allysia.nl begon zij ook direct deze coworkingspace. Een gevalletje van all-in gaan. Onderzoek doen, plannen uitwerken en vooral de mouwen opstropen en aan het werk. Zie hier: COOS!

Ben jij de volgende COOS-er?

Kom kennis maken met je collega’s without strings attached.

Ontmoet COOS en zoek jouw favoriete werkplek type uit. We ontmoeten je graag! 

COOS Deventer

Brink 66

7411 BW Deventer 

info@coosdeventer.nl

06-11170088