OVer COOS v

De COOS-ers

De verbindende factor van COOS

Wanneer je bij COOS werkt of lid bent van de community, ben je een COOS-er. Het maakt niet uit of je gebruik maakt van een werkplek of een community-member bent, je hoort er vanaf dag 1 bij. Dat betekent samen sparren, gezamenlijk klagen, goede grappen maken en vooral successen met elkaar vieren. Ontmoet je nieuwe “collega’s”. 

Haiko - COOS - werkplek deventer

Haiko Peters bouwt websites en brouwt bier. Heeft kennis over WordPress, PHP, Divi, WooCommerce en uiteraard bier. 

Jan Wout - COOS - werkplek deventer

Jan Wout Koelewijn ontwikkelt SAAS oplossingen en is een bierbrouwerij aan het opstarten. Heeft kennis over concept development en software engineering.

Dennis - COOS - werkplek deventer

Dennis Leeftink is business controller a.i. 

Studio SAAM - COOS - werkplek deventer

Jilles van Eibergen Santhagens is architect bij Studio SAAM en ontwerpt duurzame architectuur. Heeft kennis van green buidling, sustainability en GreenTech. 

Jantine - COOS - werkplek deventer

Jantine Jongebloed is auteur (twee boekdeals!) en journalist voor Volkskrant Magazine. 

Carola van Bemmelen - COOS - werkplek Deventer

Carola helpt mensen om een relaxte relatie te krijgen met eten. Ook als ze niet kunnen koken. Heeft kennis van het oerbrein. 

Christel - COOS - werkplek Deventer

Christel is virtual assistent, tekstschrijver en tendermanager in 1. Heeft kennis van teksten schrijven voor aanbevelingen.

Marloes - COOS - werkplek Deventer

Marloes is grafisch ontwerper en letterfanaat. Ze ontwerpt, geeft vorm aan alles in het leven en geeft creatieve workshops. Heeft kennis van grafische vormgeving en digital designs.

Chiela. - COOS - werkplek deventer

Chiela is interieurfotograaf & branding strateeg. Heeft kennis van – hoe kan het dan ook anders – fotografie en branding strategie. Daarnaast is Chiela ook onze huisfotograaf! 

Nicky - COOS - werkplek Deventer

Nicky is de eigenaar van yoga studio Yoga met Nicky en geeft online trajecten over o.a. mindfulness. Heeft kennis van innerlijke rust en loslaten. 

Allysia is eigenaar van COOS en daarnaast marketing strateeg. Heeft kennis van netwerken en marketingstrategie. 

Vorige COOS-ers

Dit hebben oudgedienden te zeggen over COOS:

Ctrl_N communicatie contactgegevens COOS

“Ik heb leuke andere ondernemers leren kennen. Dat is een groot voordeel van een plek als dit. En ik heb er veel aan dat ik fysiek naar een werkplek kan gaan als ik daar behoefte aan heb”. 

Tegenwoordig is Nicolien bezig met het opzetten van haar lang gekoesterde droom Studio Pretletters: de locatie in Deventer binnenstad om te verdwalen in verhalen. 

“Het is fijn om omringt te zijn met andere ondernemers. We hebben allemaal andere expertises en het is leuk om van elkaar te leren. Ik ben veel productiever bij COOS dan thuis.”

Kim is momenteel bezig met het omgooien van haar huidige diensten om zo nog meer plezier te halen uit het ondernemerschap. Ook deze dame is one to watch

Ben jij de volgende COOS-er?

Plan een proefdag, ontmoet COOS, de COOS-ers en geniet samen met ons van het ondernemerschap. 

COOS Deventer

Brink 66

7411 BW Deventer 

info@coosdeventer.nl

06-11170088