Tarieven

Bij COOS kan je de keuze maken uit een aantal verschillende abonnementen. Je kan kiezen voor een flexwerkplek vanaf 4 tot 12 dagen per maand. Tijdens kantoortijden kan je aanschuiven aan de flexwerktafels. Liever een eigen plekje waar je 24/7 terecht kan? Dan is een fixed desk iets voor jou. Claim jouw favoriete plek in het open office concept en maak kilometers wanneer jij dat wilt. Je krijgt een eigen sleutel en je kan een beeldscherm, toetsenbord en muis achterlaten. 

Alle abonnementen zijn inclusief de basics. Afhankelijk van jouw type abonnement krijg je een x-aantal uren erbij om je afspraken in de professionele meetingroom te ontvangen, inclusief presentatiescherm, flip-over en een whiteboard. 

Geen behoefte aan een abonnement? Maak dan gebruik van een strippenkaart.

Flexwerk tarieven

flexwerken COOS volgens corona protocol

Abo 1

99,- per maand

COOS coworkingspace Deventer flexwerkplek

Abo 2

150,- per maand

flexwerken COOS Deventer

Abo 3

200,- per maand

Fixed desk tarief

Alle voordelen van een flexwerkplek,

maar dan nóg beter. 

Je wilt net dat beetje extra, net dat beetje meer gemak en comfort. Niet nadenken maar vooral lekker doen. Dan is een fixed desk jouw type abonnement!

€275,- per maand

COOS coworkingspace Deventer fixed desk
COOS coworkingspace Deventer

Standaard inbegrepen

Alle type abonnementen zijn inclusief koffie en thee. Uiteraard zijn ook de basics die je mag verwachten bij een kantoor aanwezig, zoals een 3-in-1 printer, aparte meetingroom met whiteboard, flip-over en presentatiescherm. 

Daarnaast kan je genieten van je lunch in de gezellige leefkeuken, even neerploffen in de stijlvolle loungehoek of neem plaats op het dakterras met een ijsje van Gio’s of Talamini. 

Bij COOS worden met regelmaat vrijmibo’s georganiseerd, voor en door de mensen van COOS waarbij ook mensen zonder COOS-abonnement kunnen aansluiten. Het kan ook zomaar voorkomen dat deze borrels spontaan voorkomen 😉 

Voor alle abonnementhouders geldt een gereduceerd tarief voor de meetingroom: in plaats van €35,- betaal je €15,- per extra uur.

Handig om te weten, we werken met een meetingroom-rooster. Zo zie je altijd wanneer de meetingroom beschikbaar is. De ruimte is groot genoeg voor workshops tot 10 personen.

Leer COOS nog beter kennen.

Andere optie

Strippenkaart

Geen behoefte aan een abonnement? Dan kan je kiezen voor een strippenkaart. Met een strippenkaart kan je 2 hele dagen of 4 halve dagen per kalendermaand aanschuiven om te flexwerken. De strippenkaart is 3 maanden geldig.

250,- per strippenkaart

Alle prijzen zijn excl. BTW. Algemene voorwaarden en een huisreglement zijn van toepassing. 

COOS Deventer

Brink 66

7411 BW Deventer 

info@coosdeventer.nl

06-11170088