De echte flexibele werkplek

De echt flexibele werkplek in Deventer

Je bent op zoek naar een flexibele werkplek om te werken in én aan jouw eigen bedrijf? Snappen wij als geen ander. Bij COOS huur je écht flexibel een werkplek met gelijkgestemden om je heen. Kies uit een flex-abonnement of een strippenkaart. Hoe vaker je komt, hoe goedkoper. En gezelliger 😉 

Even de praktische kant van zaken want we zijn serieus over zaken doen. Dan weet je direct waar je aan toe bent.

Of bekijk onze tarieven.

Een werkplek huren bij COOS betekent:

We kid you not. Wij zijn serieus over zaken doen, net zoals dat jij serieus bent over jouw bedrijf. Je komt niet alleen om te flexwerken bij COOS. Je komt hier om jezelf en je bedrijf te ontwikkelen. Oftewel: jij wil het meeste uit jouw freelance-bestaan halen. We denken met je mee en delen onze ervaring en kennis. Je komt niet alleen halen, je komt ook jouw ervaring en kennis brengen. 

Daarnaast houden we van een niet-lullen-maar-poetsen attitude. Inspiratie heb je genoeg, jij komt bij COOS in de actie-modus!

Samen zijn we de “groupies” van alle COOS-ers. We staan links voor elkaar toe te juichen. Elke dag weer, rocken we onze werkdag. Juich mee.

Let op: een flexibele werkplek huren bij COOS is niet voor iedereen weggelegd. Lees eerst het huisreglement. Kan jij je daar in vinden? Let’s meet! 

werkplek huren Deventer ? COOS co-working space

Flexplek of toch naar een café?

Je bent je keukentafel helemaal zat. Je wilt toch echt een keer je huis uit. Ga je dan voor een flexwerkplek of voor café? Wij zeggen uiteraard: flexplek huren! Want hoe lekker is het… 

… om dat ergens te doen waar je niet gestoord wordt door andere cafe-gebruikers?

… je niet in de rij hoeft te staan voor je koffie?

… je er op kan vertrouwen dat de WiFi goed genoeg is om echt bergen werk te verzetten?

… dat je tijdens je werkdag meerdere sparringspartners én allerlei kantoorfaciliteiten tot je beschikking hebt?

Precies. Say no more.

Maar wacht, dat doen we wel. Want naast dat je bij ons veel productiever bent dan aan een tafel in een café, hebben wij ook nog een online community. Je breidt dus niet alleen je netwerk uit met de COOS-er on the scene, de andere COOS-ers ontmoet je ook online.

Een keertje niet bij COOS? Dan mis je alsnog niets, omdat we gewoon in je broekzak zitten. Oké, in de app maar je begrijpt wat we bedoelen.

flexwerkplekken deventer

Deze werkplek in Deventer wil je omdat...

Geloof ons maar

De tekst op deze pagina is geschreven door de eigenaresse, Allysia.

Maar je hoeft niet alleen haar te geloven, geloof de andere COOS-ers ook maar. 

Je leest het. Een flexibele werkplek huren in Deventer mét dat beetje extra doe je bij COOS.