Werkplek tarieven

Werkplek tarieven

Op zoek naar een inspirerende en professionele werkplek in de mooie binnenstad van Deventer? Dan zit je bij COOS goed. Je krijgt meer dan alleen een werkplek. Jouw werkplek is namelijk inclusief een membership voor de (online) community. Je breidt dus direct je netwerk uit. Afhankelijk van jouw behoefte ben je parttime of fulltime COOS-er. Welk abonnement je ook kiest, je maakt in ieder geval gebruik van het beste wat COOS je te bieden heeft.

 

Alle abonnementen zijn inclusief de basics die je mag verwachten van een werkplek anno nu. 

COOS coworkingspace Deventer werkplek tarieven

Parttime

COOS-er

€175-,- per maand

COOS coworkingspace Deventer vaste werkplek huren

Fulltime

COOS-er

Meest gekozen!

€275,- per maand

Community

Bij een werkplek abonnement krijg je ook een membership t.w.v. 25,- per maand. Dit membership geeft je toegang tot de online community van COOS. Hier vind je alle ondernemers, kan je vragen stellen, successen delen en jezelf op de gastenlijst zetten voor events. 

 

Ontdek de community

Standaard inbegrepen

Jouw werkplek is inclusief koffie/thee en uiteraard zijn ook de basics die je mag verwachten van een kantoor aanwezig, zoals een 3-in-1 printer, aparte meetingroom met whiteboard, flip-over en presentatiescherm. Daarnaast kan je genieten van je lunch in de gezellige keuken, even neerploffen in de stijlvolle loungehoek of plaats nemen op het dakterras.

Voor alle COOS-ers geldt een gereduceerd tarief voor de meetingroom: in plaats van €35,- betaal je €15,- per extra uur. De ruimte is groot genoeg voor groepen van totaal 6 personen en reserveer je gemakkelijk online. 

We ontbijten 1 keer per maand samen en er worden met regelmaat events zoals vrijmibo’s georganiseerd. Deze events vind je terug in de online community. Het kan ook zomaar zijn dat deze borrels spontaan gebeuren 😉

Alle prijzen zijn excl. BTW. Algemene voorwaarden en een huisreglement zijn van toepassing. 

COOS Deventer

Brink 66

7411 BW Deventer 

info@coosdeventer.nl

06-11170088